Sponsorer

Sponsorer gør hele forskellen

Som sponsor af Hertug Hans Festival er du og din virksomhed med til at gøre det lidt sjovere at bo og leve i Haderslev. Dit bidrag sikrer samtidig afviklingen af en begivenhed, der ud over leg og læring også skaber øget turisme og dermed omsætning til kommunen.


Vi siger af hjertet tak for de sponsorer, der i 2022 er med til at gøre Hertug Hans Festival til en stor oplevelse for børn og voksne.

I Hertug Hans Festival fokuserer vi på den gode historie og inviterer alle til at være med og byde ind med gode ideer og inspiration. Det gælder såvel enkeltpersoner som foreninger, virksomheder, organisationer og andre.


Festivallen har navn efter hertug Hans den Ældre, der var lillebror til kong Christian III og overtog hertugdømmet, da han blev konge af Danmark. Hertug Hans gjorde en lang række gode ting for Haderslev - som eksempelvis at bygge skoler og sørge for fattigvæsnet.

Vil du være sponsor?

Vær med til at give børn og voksne nogle spændende og oplevelsestig dage med riddere, lurendrejere, håndværkere og gøglere og eksponer samtidig din virksomhed under overskriften ”Det bedste af Haderslev”.


Hertug Hans Festival sætter hvert år den første weekend i juni med udgangspunkt i et historisk marked med deltagere fra både ind- og udland spot på Haderslevs enestående historie i 1500-tallet. Med kun få undtagelser er der gratis adgang til alle aktiviteter.


 

Hertug Hans Festival er  med i en lang række netværk gennem vores medlemsskab af Haderslev Erhvervsråd og oplevelsesnetværket Acture Park. Vi samarbejder blandt andet med Historie Haderslev, Forsøgsscenen Haderslev, Museum Sønderjylland, Sønderjysk Figurteater, Haderslev Kjøbstads Vægtere - og Haderslev Kommune.


Et sponsorat hos Hertug Hans Festival er dermed en direkte måde, din virksomhed kan bidrage til at styrke Haderslevs kulturhistorie og oplevelsesstrategi og ikke mindst styrke oplevelsesturismen. Dermed er du med til at skabel øget aktivitet, udvikling og nytænkning i lokalområdet.


Det er slet ikke så svært:


En virksomhed kan som hovedregel få fuldt fradrag for sine sponsorater som en driftsudgift, når:

  • virksomheden kan opnå en reklameværdi, der står i rimeligt forhold til bidraget
  • sponsoratet ikke gives, fordi sponsoren har en personlig interesse i modtagerens aktivitet.


Har du og din virksomhed lyst til at støtte vores frivillige arbejde med at arrangere og afvikle et historisk marked med masser af leg og oplevelser for dine ansatte og deres børn, så tegn et sponsorat og vær med til at gøre det endnu sjovere at bo og arbejde i Haderslev. 


Er du interesseret, så kontakt Hertug Hans Festival og hør nærmere:

Formand: Anette Winther Prip på tlf. 2851 8507 eller på mail anetteprip@hotmail.com


Eller sponsoransvarlig: Herdis Fyhring Sørensen på mail fyhring55@yahoo.dk


Kløften Sponsorat 2019
IMG_9720

Rema 1000-købmand gav

Hertug Hans et godt tilbud


Man kan støtte Hertug Hans Festival på rigtig mange måder. Morten Lang fra Rema 1000 på Christiansfeldvej 70 i Haderslev tøvede da heller ikke, da Herdis Fyhring Sørensen umiddelbart før festivalen i stor kjole kom og spurgte, om han kunne give hende og festivalen et godt tilbud på de varer, som skulle købes ind.

Det fik festivalen, og det nød både de mange frivillige og aktører gavn af. De kunne nemlig sætte tænderne i frokost, som var indkøbt hos Morten på Christiansfeldvej 70 - med rabat. Tak for det!

6000 kroner fra Kløften til Hertug

Hans skabte glæde hos formanden


6000 kroner luner godt i en slunken pengekasse. Hertug Hans Festivals formand, Anette Prip, havde derfor ikke blot i dagens anledning taget den store robe, men også det store smil på, da hun på vegne af Hertug Hans Festival 30. januar 2019 modtag gaven på 6000 kroner, som er en del af Kløften Festivals overskud. Hun takkede mange gange og forklarede, at pengene er med til at sikre, at musikken også spiller ved 2019-udgaven af Hertug Hans. 

Checken blev overrakt af Hansi Aastradsen, der er scenekoordinator og sidder i  musikudvalget i Kløften Festival.NordeaFonden bakker op om

Hertug Hans Festival


Der var glade smil og stor taknemmelighed fra Herdis Fyhring Sørensen og Martin Mandau fra Hertug Hans Festivals bestyrelse, da de på vegne af festivalen 21. marts 2018 modtog 10.000 kroner fra NordeaFonden. Pengene var øremærket en ridderturnering, der blev afviklet  under Hertug Hans Festival 1.-3. juni 2018. NordeaFondens bidrag var med til at sikre, at store og små under festivallen mødte europamesteren i ridder, Ridder Ole, og hans team af riddere og væbnere i Ildhesten. Hertug Hans Festival siger 1000 tak - og håber, at andre også vil bidrage til at gøre festivalen endnu mere levende.